EDO FETIĆ JE PROŠLOST: Dragana Mitar progovorila o novom dečku (VIDEO)

U radio Amneziju uključila se uživo Dragana Mitar, koja je otkrila u kakvom je odnosu sa Edisom Fetićem, da li ima novog dečka i sve o aferi Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

O svom odnosu sa Edom Fetićem nakon izlaska iz Zadruge, Dragana je rekla:

- Ne čujemo se uopšte, svako je krenuo svojim putem, ja sam rekla, da se sretnemo pozdravila bih se. Nismo nikog ubili, ali nismo ni radili neke stvari koje su okej. Bilo je par nekih porukica, ali smo presekli. Svašta smo nešto prošli, očekivali su svi da ćemo ostati zajedno. Razmenili smo par poruka, ali smo shvatili i jedno i drugo da je najbolje da svako ide svojim putem. Ja sam presekla neke stvari, mnogo ružnih stvari se dešavalo tamo. Jednostavno, ne vidim dalje našu budućnost, deca su nam prioritet.

Na pitanje Bore Santane da li je uplovila u novu ljubavnu vezu i da li ima novog dečka, bivša zadrugarka je kroz smeh rekla:

- Ja imam svoj automobil koji je trenutno na popravci, ja sam ga kupila, pa mogu li ja nešto sebi da kupim? Biće gotov u petak, ja sutra idem na Zlatibor, biću tamo do petka, kad se vratim biće gotov, a ovaj sam uzela zamenski. A novi dečko, ja ću tebi premijerno reći kad to bude. Nisam u vezi, sad sam se posvetila Joletu, a lako ćemo za ljubav.

Dragana je prokomentarisala i ljubavnu aferu bivših cimera, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Ja nisam specijalno nešto u toku, ja vidim da ni Maja više ništa ne priča, ja sam rekla da ne želim da budem paravan, vidim da je malo nekad tužna, nekad zavisi, ali me taj odnos specijalno ne zanima, jer neko treći uvek bude najgori, ja bih da se ogradim od te priče. Ja znam da su bili okej, ali ne znam kakva je trenutna situacija.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još