ANABELA SE SVAĐA SAMA SA SOBOM: Dušica Jakovljević odgovorila na prozivke Atijasove

Voditeljka Dušica Jakovljević polako se priprema za četvrtu sezonu "Zadruge", koja kreće za manje od mesec dana na televiziji "Pink", ali priznaje da je i sama mogla da postene takmičar.

- Da nisam došla do ove pozicije, vrlo je moguće da bih ušla u neki rijaliti. Sada teško jer imam dvoje dece, tinejdžere i ne smem da propustim ni jedan dan a da nemamo kontakt. Kada bih i ušla, uslovi bi bili svakodnevni kontakti sa porodicom, i posebni higijenski režim. Psihološki bih mogla na crtu mnogima, ali higijenski ne. Naravno, na sve to bi išla i ozbiljna cifra.

Na pitanje novinara magazina "Svet" zašto su rijaliti igrači popularniji od pevača, Dušica kaže:

- Popularnost koja se meri pratiocima traje godinu, dve dana, i tu se te zvezdice gase. Ne mogu da se mešaju babe i žabe. Ne možemo osobu koja je, na primer, u rijalitiju trenutno popularna da stavljamo ispred nekog ko ima dugogodišnju karijeru. Volela bih da svako svojih pet minuta iskoristi na pravi način. Na žalost, mnogima su bitniji pratioci i fanovi od trajanja i zato bi svi da postanu pevači, a nemaju svi talenta.

Dušica je zatim za otkrila u kakvim je odnosima sa Anabelom Atijas, s obzirom da su njih dve imale nesuglasice, i da od tada traje netrpeljivost.

- Ko pokušava da se svađa sa mnom, svađa se zapravo sa sobom. Ja razumem tuđu ogorčenost, prebacivanje loptice, okrivljavanje drugih, jer kada se završi program, ja idem kući kod svoje dece i ne zanima me šta se dešava na mom poslu. Ja nemam sa kim da ratujem, ratove neka vode oni u "Zadruzi".

Da podsetimo, netrpeljivost između Dušice Jakovljević i Anabele počela je još u prvoj sezoni, kad je voditeljka u intervjuu priznala da je blokirala Atijasovu na telefonu. Iako su se u jednom momentu strasti smirile, pevačica je nedavno ponovo "pecnula" Dušicu tokom učešća u emisiji.

- Ja sam gledala, rekla je gostu: "Ne, ne znaš ostavila ju je sa 13 godina". Tako da, žao mi je, Dušice nauči da računaš, pa onda pričaj kako sam ostavila ćerku sa 14 godina. Luna ima 24 godine, minus Blankica 7 je 17 godina - rekla je, između ostalog, tada Anabela.

Izvor: Svet-Scandal.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još