NEZASITE SU: Žene rođene u tri horoskopska znaka prava su vatra u krevetu

Horoskopski znaci veoma su različitih senzibiliteta pa stoga ne čudi da neki od njih više uživaju u igricama u spavaćoj sobi od drugih. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su najstrastvenije, njih ne zanima šta okolina priča, one jednostavno uživaju u svakom trenutku sa svojim partnerom.

Ovan

Ako želite da budete sigurni da ste osvojili pripadnicu ovog znaka, morate da budete sigurni da ste je potpuno zadovoljili jer će bez razmišljanja otići dalje. U seksu bez problema govori i pokazuje šta joj se sviđa, tako da vam ne ostavlja prostora za preispitivanja. Na vama je samo da joj ispunite želje, ako je želite zadržati.

Blizanci

Za Blizance je poznato da imaju dva lica, a slično je i u ljubavi. S jedne strane deluju kao žene stvorene za divlji seks, a s druge strane kao nežna bića koja bi samo razgovarala i mazila se. I zapravo žele oba. Ako joj uskratite nešto od toga, baš kao i Ovnovi, pobeći će kod nekog spremnijeg da je zadovolji.

Ribe

Iako na prvu ne deluju kao živa vatra, kada žena Riba izabere svog muškarca, otvoriće mu potpuno novi pogled na seks, posle čega ništa više neće biti isto. Žene Ribe retko varaju, ali se zato vrlo lako i brzo hlade pa je važno posvetiti im pažnju u spavaćoj sobi tako što ćete stalno isprobavati nešto novo.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.