NINA JE ČETIRI GODINE BILA SA MNOM DOK JE ANABELA BILA U HAOSU: Gagiju Đoganiju nije jasno kako je doneta presuda za alimentaciju (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, sinoć su u emisiji "Narod pita", imali bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani.

Darko je pitao Marka za pozitvne i negativne strane Anabele Atijas i Gagija kao Luninih roditelja.

- Ne može tu kompletna krivica da bude ni na jednoj ni na drugoj strani. Nisu podjednako krivi, ali su oboje krivi. Desilo se šta se desili, čuli smo njegovo priznanje, njenu priču, i priču njegove ćerke. Došli smo do saznanja da on ne zna ni da je stigla presuda da treba da plati alimentaciju - rekao je Đedović.

- Ako je Anabela dala tužbu, i ako je doneta presuda... Ja sam bio sa Ninom zadnje 4 godine, kako sad ja da dokažem da je ona bila kod mene? Dok je ona bila u rijalitiju, i dok je imala svoj haos, Nina je bila sa mnom. Ako 11 godina me tuži, oduzme se 4 pa koliko ostane. Ja to moram da vidim sa svojim advokatom, ja ne znam o čemu se radi - ubacio se Gagi.

Darko je pitao Gagija da li je on zvao Anabelu i da li planira da je pozove kako bi se uputio u situaciju.

- Nju ne mogu da zovem. Zvao sam Ninu. Zvaću svog advokata. Mogla je ona da me nazove ili Andrej, ja bih to rešio - rekao je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još