PITAM SE ZAŠTO SAM GA TRPELA: Tanja Savić otkrila detalje braka sa Dušanom Jovančevićem

Pevačica Tanja Savić je nakon nekoliko meseci ćutanja odlučila da ispriča sve detalje o braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bez njenog znanja u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, nakon čega je Tanji zabranio da se čuje sa njima.

Tanja je sada navela da je Dušan sklon porocima, te da joj se nije dopadalo što kao takav treba da bude uzor njihovim sinovima.

- Naravno da se bojim da on u mom odsustvu ne pridobije decu na svoju stranu jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli i oni sami su mu govorili: "Nemoj, tata, da piješ". Obećao bi da neće, ali je reč držao samo do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit. Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa nekim ko je sklon alkoholu znaju o čemu pričam - rekla je Tanja za "Hello!".

- On ne shvata da roditelji, hteli to ili ne, prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvoje jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću to da sprečim, ako već nije kasno - dodala je Tanja.

Pevačica je iskreno priznala da je ostajala u lošem braku jer je bila zaljubljena u Dušana.

- I ja samu sebe pitam zašto sam ga trpela, ali sve polazi od činjenice da sam ga volela. Toliko sam bila zaljubljena da sam videla samo njega. Verovala sam da je istina sve što bi izgovorio. Uspeo je da i, u velikoj meri, utiče na moj odnos sa roditeljima, pa sam neko vreme bila sa njima u svađi. Kroz život sam išla srcem, ne shvatajući da imam posla sa ozbiljnim manipulatorom. To tek sada vidim - zaključila je Tanja.

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.