Za sredu 2. februar 2011. godine

BEOGRAD, 1. februara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi u izdanjima od srede najviše pišu o ekonomskim i socijalnim problemima u zemlji, eventualnim promenama u Vladi Srbije i reformi pravosuđa.

BLIC - "Veće plate tražiće EPS, zdravstvo i policija", povodom zahteva prosvetnih radnika koji štrajkuju i mogućim zahtevima drugih zaposlenih u javnim službama. "Mubarak dobio rok od tri dana da preda vlast", o protestima u Egiptu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Jataci će da progovore", kaže tužioc Srbije za ratne zločine Vladimir Vukčević o potrazi za haškim beguncima.

DANAS - "DS očekuje da se premijer izjasni o Svetozaru Čipliću", o mogućim promenama u Vladi Srbije. "Nemci i Austrijanci u vladi zbog Telekoma" Srbije, o prodaji te kompanije.

POLITIKA - "Evropa nadgleda reformu sudstva", o zahtevima iz Brisela u vezi s reformom srpskog pravosuđa. "Nemačka će većinom ratifikovati ŠP", izjava izvestioca vladajuće poslaničke grupe CDU/CSU u Bundestagu Mihaela Štibgena.

PRES - "Od 'Telekoma' samo 840 miliona evra", o novcu koji bi Srbija mogla da dobije za prodaju te kompanije. "Džajiću i Cvetkoviću zamrzli svu imovinu", o istrazi protiv bivših funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića.

mob/dar

Pogledajte još