BILA JE SA 50 MUŠKARACA, KAKO NJOM DA SE ŽENIM: Kristijan Gobubović žestoko prozvao Staniju Dobrojević

Kristijan Golubović tvrdi da je Stanija Dobrojević imala seks sa 50 muškaraca.

On tvrdi da ga starleta, sa kojom će se takmičiti u novom rijalitiju, stalno napada jer je želela da se uda za njega, a on je kako kaže stalno odbija.

- Stanija je bila sa 50 muškaraca! I kako ja nju da ženim?! Pa ja ne bi izabrao za suprgu ženu koja je imala tri muškarca pre mene, a kamoli 50! Cela javnost zna da je bila sa 10, 15 muškaraca, što fudbalera, što p*dera... Za tri rijalitija promenila je njih šestoricu - započinje priču Kristijan.

- Kunem se u svoja dva deteta neko je nju je*ao u rijalitiju. Možda sam ja. Ne sećam se, senilan sam. Ali znam da ju je jedan čovek pet puta napunio! Mogu na poligraf da odem! U rijalitiju sam sa Stanijom bio u boljem odnosu nego sa drugima i ona se očigledno zaljubila u mene. Malo smo se zezali, oslobodili, ali nisam imao ozbiljnu nameru sa njom. Rekao sam joj: "Možemo mi da se prevrćemo koliko hoćemo, ali kada izađem preko ove rampe, idem svojoj kući. Svi ćete biti precrtani gumicom". Mislila je da sam budala, degenerik, da me pale Stanije i Manije... Ona mi čak nije ni lepa, jer je sva veštačka - priča Kristijan i dodaje da je nikada više nije pozvao niti joj pisao.

Kristijan otkriva i kako će se ponašati prema starleti kada se suoče u "Zadruzi 4".

- Prvo ću joj očitati bukvicu, i zahtevati da mi objasni zašto je lagala o meni, je*em je u usta! A onda ću joj poručiti da za mene više ne postoji! Svima ću reći da je "stave na ignore", jer će u tom slučaju za dva meseca izaći iz rijalitija pod izgovorom da je bole jajnici, ili da mora nešto da operiše. To je najbolja taktika za nju, jer ako bih se verbalno iživljavao nad njom, ona bi pukla - kaže Kristijan.

Izvor: Informer.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još