POKUŠALA DA SAKRIJE NOVU ROMANSU: Dara Bubamara u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević?!

Dara Bubamara odlučila je da maksimalno iskoristi to što i dalje ne radi zbog virusa korona, pa je celo leto provela na različitim turističkim destinacijama.

Nakon letovanja na Azurnoj obali, a potom i u Hrvatskoj, ona je nedavno otputovala na nešto udaljeniju destinaciju, gde će punim plućima uživati narednih dana.

I dok pevačica svakodnevno pokazuje kako se baškari u Indijskom okeanu, kao zmija noge krije s kim je tamo otputovala i ko to sve finansira.

Kako Kurir saznaje, folkerki je ovaj užitak priredio ni manje ni više nego njen novi dečko, koga zasad čuva daleko od očiju javnosti, a on je postao prepoznatljiv kao bivši izabranik Dušice Jakovljević. Na društvenoj mreži Instagram on se predstavlja kao Toni.

Voditeljka "Zadruge" i mladi biznismen su kratko bili zajedno, i to u martu ove godine. Tada je Jakovljevićeva na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju muškarca kome je cela ruka istetovirana, dok mu se lice ne vidi, ali smo ubrzo se saznalo o kome je reč.

Upravo taj biznismen je s Darom otputovao na Maldive, a odao ih je Instagram. Oboje su se u isto vreme čekirali u Dohi, a dan posle i u džakuziju. Najpre je Dara postavila fotografiju kako se brčka, a potom i njen novi dečko. Jedno drugom su lajkovali fotografije, a tokom dana su izbacili i slike iz spavaće sobe.

Naravno, ni fotografije s romantične večere nosu izostale. Dara i Toni su u svojim Instagram pričama objavili koja ukusna jela su probali, ali ne i zajedničke slike.

Kako se saznaje, Toni ima oko trideset godina. Bavi se privatnim biznisom i voli javne ličnosti. Putem društvene mreže Instagram često je pisao mnogim pevačicama, a s Darom je tako uspeo i da ostvari kontakt i vezu. Njegovi prijatelji tvrde da je do ušiju zaljubljen u Bubamaru i da je ona jedna od retkih javnih ličnosti prema kojoj je bio galantan i odveo je na tako egzotično mesto.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još