ISTINA O PRSTENU: Sloba Radanović otkrio detalje veridbe sa Jelenom Đuričanin

Pevač Sloba Radanović potvrdio je da je verio svoju devojku Jelenu Đuričanin, ali i otkrio da prsten nije platio onoliko koliko se pisalo u medijima.

U medijima se pojavila informacija da je pevač iskeširao 5.000 evra za verenički prsten tokom pandemije koronavirusa, kada je za estradne umetnike nije bio dobar period, ali je Sloba sada objasnio da iz džepa nije "izvukao" baš toliko novca.

Ipak, veridba se jeste desila, potvrdio je i sam Radanović, a detalje je, pak, želeo da sačuva za sebe.

- E, sad, skupio 5.000 evra usred korone i krize za prsten?! Pa, valjda sam ja nešto i pre toga skupljao i krpio. Malo su mediji prepumpali tu cifru, ali mogu samo da kažem da se desio taj prsten. Toliko - izjavio je popularni pevač za Toxic TV.

Sloba je nedavno istakao kako je promenio prioritete u životu, te da je kraj Jelene konačno našao mir i spokoj koji je tražio, kao da su ona, njegova majka i on sada prava jedna mala porodica.

- Sve što sam proživeo je velika lekcija. Važno je da te partner razume. Normalno, i to da ne bude ljubomorna. Jelena je tolerantna, ozbiljna i odgovorna žena. Ona mi je velika podrška i mogu slobodno da kažem da sam konačno srećan i spokojan. Razume moj posao i to što je oko mene uvek veliki broj ljudi - rekaoje Sloba nedavno za "Kurir".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.