PROČITAJTE MU KARAKTER: Šta mesec rođenja govori o muškarcu?

Astrolozi tvrde da mesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.

Muškarac rođen u januaru

Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama. Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

Muškarac rođen u februaru

Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.

Muškarac rođen u martu

Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.

Muškarac rođen u aprilu

Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

Muškarac rođen u maju

Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

Muškarac rođen u junu

Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i nisu im potrebne potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog su razloga retko ljuti i ne znaju šta je zavist.

Muškarac rođen u julu

Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno rasti i razvijati se.

Muškarac rođen u avgustu

Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni samo obožavaju svoju decu i daju im svu svoju ljubav. Obično su takvi muškarci obučeni do te mere, mrze rutinu.

Muškarac rođen u septembru

Muškarci rođeni u septembru nastoje da budu primer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvek slušaju svoj unutrašnji glas.

Muškarac rođen u oktobru

Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško da se usresrede. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani.

Muškarac rođen u novembru

Ljudi često koriste sledeće reči za opisivanje muškaraca rođenih u novembru: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

Muškarac rođen u decembru

Zahtevni, ali pozitivni i snalažljivi muškarci. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole da se kreativno izražavaju. Novac retko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge veštine koje nude svetu.

Izvor: pult24.info
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.