MOMAK JE ZAISTA NA MESTU I ZASLUŽUJE DA JOJ SE DOPADA: Teodora Džehverović otkrila detalje odnosa mame Goce i Nina Čelebića

Mlada pevačica Teodora Džehverović sinoć je imala svoj prvi nastup u Begoradu posle mnogo vremena, a svoje utiske nakon druženja sa publikom podelila je sa emisijom "Premijera".

- Bilo je mnogo lepo, baš mi je falilo, kratko je trajalo zbog celokupne situacije, tako je moralo, ali baš mi je falilo. Valjda su se i ljudi uželeli da izađu i da se provedu, tako da su se opustili i ja zajedno sa njima, i nisam razmišljala ni o čemu - rekla je Teodora.

Neizostavna tema bio je i njen novi dečko, košarkaš Nino Čelebić, a mlada pevačica je priznala da je nikad srećnija.

- Ni ne snimamo sve što mi zapravo jesmo, ne želimo da dosadimo ljudima. Srećna sam. Nije ni on mene osvoji, ni ja njega, oboje smo jedno drugo osvojili. Pre nego što sam izašla na piće sa njim ja sam zamislila da nađem dečka kao što je on. Istetoviranog, duge majice, taj stil, neke naočare. Njegova profesija je košarka, isto tako voli i muziku. Gledamo kako ćemo izdržati kada on ode da igra negde preko. Zaista smo se mnogo zbližili, išli smo na more i bilo je prelepo. Ne bih mogla da idem van zemlje, jer moj posao je ovde, ali neće mi biti teško da odem da ga posetim - navela je pevačica.

Kao što je poznato, Teodorina majka Goca Džehverović veoma je preka i oštra na jeziku, a pevačica je otkrila kako Goca reaguje na novog potencijalnog zeta.

- Mama je srećna, ovaj momak je zaista na mestu, zaslužuje da joj se dopada. Brat je sa njim proveo deset dana, na moru, a brat je zaista kompetentan. Našli su zajednički jezik moj Sava i Nino i znači mi što vidim da su bliski - rekla je Džehverovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.