MOJ SIN ĆE PRVI PUT VIDETI TATU U RINGU: Veljko Ražnatović sprema se za prvi meč posle korone, u prvi red dovodi tromesečnog Željka

Kik-bokser Veljko Ražnatović sprema se za prvi meč nakon što je preležao koronu - u ringu će se suočiti s Ukrajincem Denisom Kazakovim, a sve će iz prvog reda, verovali ili ne, pratiti i Ražnatovićem tromesečni sin Željko!

- Moj sin će doći na taj meč! Tad će prvi put videti tatu u ringu. Voleo bih da mi sin bude bokser. Ne verujem da će biti pevač, ne hvata to mušku stranu Ražnatovića, već samo žensku. Mislim da će biti malo pametniji, pa da se okrene sportu. Tačno je da sam u jednom periodu pisao pesme, ali ja nisam imao tatu... Željko ima mene da ga učim da bude sportista! Siguran sam da će biti i zavodnik, ali ne znam da li će se mlad oženiti kao ja - kaže Veljko i dodaje da se baka Ceca i baka Danijela otimaju ko će više da čuva unuka:

- Svi mi pomažu, tako da mogu da se posvetim treninzima. Supruga Bogdana brine o Željku, a tu su da pripomognu i moja i njena majka. Ma svi se otimaju ko će da ga pazi!

Izvor: Informer.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još