PONOVO ZALJUBLJENA: Jelena Janković uživa u tajnoj vezi sa doktorom?!

Otkako je 2012. godine raskinula šestogodišnju emotivnu vezu s crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem, gotovo se ništa nije moglo čuti o ljubavnom životu srpske teniserke Jelene Janković. Od svih je uspešno krila svoje izbore, a sada joj to nije pošlo za rukom - kako se priča, ona je već nekoliko meseci u tajnoj vezi s doktorom Brankom Baraćem.

- Nakon teniskog turnira koji je Jelena igrala u Beogradu zajedno sa Novakom Đokovićem, javnost je ubrzo saznala da je najuspešniji srpski teniser pozitivan na virus korona. Međutim, nije bilo poznato da je Jelena takođe bila pozitivna, već se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć. I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje. Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te ljubavni par svoje emocije nije želeo da krije od znatiželjnih pogleda okoline - otkriva izvor blizak paru i dodaje:

- Čim su se otvorile granice, spakovali su kofere i otputovali na crnogorsko primorje, što je ujedno i njihovo prvo zajedničko putovanje. Društvo im sve vreme prave prijatelji sa kojima su zajedno otputovali. Jelena ne skida osmeh, pa je evidentno da joj nova ljubav prija. Nakon odmora oni imaju u planu da se vrate u Beograd.

Inače, doktor Branko je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji. Radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Izvor: Blic.rs
Foto: jjelicious/Instagram

Pogledajte još