POŠTOVANI POGLAVICE: Anabela Atijas odbrusila Đoletu Đoganiju nakon što se umešao u sudski proces između nje i Gagija! (FOTO)

Nakon što se u medijima oglasio Đole Đogani, gde je komentarisao sudski spor koji vode Anabela Atijas i njegov brat Gagi zbog alimentacije nad njihovom mlađom ćerkom Ninom, pevačica je odlučila da se javno obrati denseru.

Naime, Atijasova je u svojoj objavi Đoleta nazvala "poglavicom" i poručila mu, kako je istakla, da se odrekne Gagijevog duga prema njemu, kako bi njen bivši suprug mogao da isplati alimentaciju.

Anabela je u objavi napisala:

- Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju decu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove dece i moje, ja stan u kom živim dam svojoj i njegovoj deci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje dece, ja sam decu podizala dok se on provodio i drogirao. Što se grupe tiče, ja sam pevala dok je on bio po afterima i ako se interesujes da l' je sve podeljeno na ravne časti, mogu ti reći da je grupa mogla da se deli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric Hamite, lepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje dece. Ja razumem vašu brigu za njega sada kad je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove na vaše ime, ali vas se sećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na sledećem zasedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još