DANAS ŠETA GOLA DIVEĆI SE SEBI: Elena Karaman Karić otkrila da nekada nije volela svoje telo (FOTO)

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram zaintrigirala je javnost.

Ćerka modne kreatorke Verice Rakočević otkrila je svoju intimu, te opisala sa čim se suočavala u prošlosti.

- Bila sam toliko ranjena da nisam želela da me dodirnu. Imala sam toliko problema sa svojim telom, želela sam da to bude drugačije, ponekad nisam ni želela da se pogledam u ogledalo, ali danas hodam naga većinu vremena prihvatajući i diveći se svakom delu moje nesavršenosti - između ostalog napisala je četrdesetosmogodišnja Elena uz svoju fotografiju na kojoj pozira dok se ispod providnog ogrtača nazire njeno golo telo.

Elena je godinama unazad posvećena zdravom načinu života i određenim spiritualnim ritualima, koje često deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Sa suprugom Jugoslavom Karićem i sinom Simonom ona najviše vremena provodi u svojoj kući na Kosmaju, gde, kako je više puta istakla nema televizor i ne prati štampu, uživajući u prirodi i posvećujući se sebi. Na velikom imanju koje poseduje Elena odgaja domaće životinje i uzgaja organsku hranu.

Podsetimo, Elena iz braka sa proslavljenim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem ima sina Luku, dok je tokom veze sa biznismenom Andrijom Draškovićem rodila sina Matiju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: elena.karamankaric/Instagram

Pogledajte još