U ZADRUZI NEĆU BITI NIČIJI ŠVALER: Kenan Tahirović otkrio da ne želi ljubavnu vezu pred kamerama

Ljubavnik iz spota za pesmu "Žena od sultana" Kenan Tahirović ulazi u "Zadrugu 4". On je potpisao ugovor i u nedelju će se useliti u luksuzno zdanje u Šimanovcima. Maneken, koji se proslavio zahvaljujući saradnji sa pevačicom Tijanom Em, tvrdi da u rijalitiju sigurno neće biti ničiji švaler.

- Nemam devojku, ali ne ulazim u "Zadrugu" da bih je našao. Sigurno neću imati seks pred kamerama, takve stvari me ne zanimaju. Uloga u spotu "Žena od sultana" omogućila mi je da uđem u rijaliti. Video sam da će u novoj sezoni biti puno lepih devojaka, ali ne bih mogao nijednu da izdvojim - kaže Kenan.

Bez obzira na to što mu mnogi zavide na seksi scenama sa Tijanom Em, Tahirović naglašava da ona uopšte nije njegov tip.

- Tijana je podržala moj ulazak u rijaliti. Ona je divna osoba i odlično nam je bilo na snimanju spota, ali nije moj tip. Premlada je za mene. Nije da ja volim starije žene, sve zavisi od energije. Inače, nemam ništa protiv devojaka koje imaju silikone, to je ukras koji krasi žensko telo.

Maneken ne krije da u "Zadrugu 4" ulazi sa ciljem da osvoji prvo mesto.

- Očekujem da ću pobediti. Ne znam ko će mi sve biti konkurencija, ali se ne plašim. Nikada nisam gledao "Zadrugu", nemam čak ni televizor kod kuće. Znam ko je Miljana, ona mi je super i baš je slatka sad ovako buckasta. Između nas dvoje sigurno ne može ništa da se desi. Javljale su mi se još neke devojke koje u nedelju ulaze u rijaliti, ali ih ne poznajem lično - objašnjava Tahirović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: insta.kenan/Instagram

Pogledajte još