RAŠI BIH OPROSTILA ČAK I PREVARU: Goca Tržan otkrila da njen suprug voli da koketira sa drugim ženama

Goca Tržan već duže vreme u srećnom je braku sa 14 godina mlađim Radomirom Novakovićem i, kao što je nekoliko puta već govorila, razlika u godinama im uopšte ne smeta.

Upoznali su se zahvaljujući muzici, zajedno rade, a ključ njihovog uspeha je poštovanje.

- Nas dvoje smo običan par, za nas smo mi potpuno obični. Meni je najlepše na svetu, ali se poštujemo pre svega. Oboje smo emotivni, moj muž je dupli rak, on je moj muški odraz u ogledalu. Da sam muško bila bih on ili mnogo gora - izjavila je Goca za Kurir televiziju.

Istakla je i da je koketiranje "sa strane" njoj sasvim u redu i da bi suprugu oprostila čak i prevaru.

- Ja sam inače koketa, moj muž isto voli da flertuje, to radi preda mnom. Prava reč je koketiranje, ne flert, to je ljudski. Nismo mi ludaci, svingeri... Kada mora da se druži, voli da se udvara, to je normalna stvar, socijalna inteligencija. Neka idiotkinja mi je napisala nešto tipa: "On zaslužuje mladost i lepotu, ti si svoje proživela, pusti ga". Pa, nisam ja zatvor! Ostavila sam taj komentar, ona je sve rekla o sebi, ništa o meni. Ima mnogo glupih komentara, ja volim duhovite, čak i kada su maliciozni. Već sam oguglala, u ovoj zemlji je dozvoljeno da imaš starijeg muža, a meni je sve sasvim u redu - objasnila je pevačica.

Ipak, postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila.

- Jedino što ne želim je da Raša kupi motor, izuzetno je rizičan, ljudi često ne znaju da voze, to je beskompromisno ne. Ostavila bih ga bez razmišljanja da se oda alkoholu i drogi, nemamo o čemu da razgovaramo - zaključila je.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još