Diznijev brod za sve generacije

Brod na kojem će vas dočekati junaci vašeg detinjstva Miki Maus, Šilja, Paja Patak, pod nazivom "Diznijev san" (Disney Dream) isplovio je iz luke Port Kanaveral na Floridi i krenuo na prvo putovanje.

"Diznijev san" je treći i najveći Dizni brod na kojem sve generacije mogu da pronađu nešto za sebe. Na "Diznijevom snu" nalazi se roler kouster, ali i prostorije u kojima je ulaz dozvoljen samo punoletnim osobama. Za one koji vole opuštanje uz dobar koktel tu je i ogromni bar, restorani. Na brodu je 150 kabina iz kojih, zahvaljujući kamerama na obe strane, možete posmatrati more ili kopno.

Na postavljenim displejima u kabinama putnike stalno zabavljaju Diznijevi likovi, koje možete kad vam dosade isključiti na dugme. Svaka kabina ima i svoj toalet koji je uređen u Dizni stilu. Na brodu se nalazi i noćni klub u kojem se svaku noć priređuju karaoke.

Na brodu se nalazi i vrtić za decu i Mikijevm bazen, tobogan. Klubovi za decu i tinejdžere. Brod može da primi od 2.500 do 4.000 putnika. Ima ukupno 1.250 prostorija i tri bazena.

Jedanaest dana uživanja u Diznijevom svetu, tačnije sedam dana u odmaralištu Dizni Pop Sentri na Floridi, četiri dana putovanja na brodu s punim pansionom, uključujući i troškove transporta, košta od 1.455 evra po osobi. Svi dodatni sadržaji na ovom brodu se posebno naplaćuju.

Ako nemate novca sada, imaćete ih jednog dana, pa pogledajte zato kako sve to izgleda...

Pogledajte još