MISLIM DA JE LUDO ZALJUBLJEN U MENE: Anabela Atijas bez dlake na jeziku o Đoletu Đoganiju i porodičnim odnosima (VIDEO)

Anabela Atijas gostovala je u emisiji "Narod pita", gde ju je ugostio voditelj Darko Tanasijević, a govorila je o odnosu sa Đoletom Đoganijem, budući da se ovih dana i te kako piše o njima.

Nakon što se Anabela oglasila na Instagramu gde je poručila Đoletu da se odrekne duga koji Gagi ima prema njemu i da će tada imati za prehranjivanje dece, i u emisiji je bila bez dlake na jeziku.

- Javno se kusura sa mojim životom, mojim brakom, mojom decom. Nek se nađe sa Ninom i Lunom, pa nek se sa njima raskusuraju. Ja moju nekretninu držim na Luninom imenu, dok njegov brat tajno kupuje stanove na ime njegove sestre. Ako oni kriju nekretninu od Nine i Lune, da bi tetkino dete dobilo stan, a ono ima svog oca, njih dve ne treba da dobiju?

- Sve što sam radila i zarađivala sa Gagijem i posle njega, planirala sam da ostavim deci. Stan sam zaradila i kupila Luni. On se kusura sa mnom, kao da je stan ostao meni, pa sam čak ja ostala dužna Gagiju? Jedna osoba je rekla da je zaljubljen u mene, mislim da je beznadežno zaljubljen u mene - izjavila je.

Prokomentarisala je i Đoletovu suprugu Vesnu, sa kojom se zbog prepucavanja po društvenim mrežama "provlači" još od Zadruge 3.

- Meni je za primer odakle je Vesna došla i kako je uspela. Ja znam da joj je Slađa dala ruku, spas, dala joj da jede, gajila je sa svojom decom, ja sam to gledala. Svi znamo šta je Vesna radila kod Slađe u kući, jer je danas Đoletova žena. I onda oni takvi osuđuju Lunu - rekla je Anabela.

- Slađina i moja deca se ne poznaju. Uvek su držali distancu. Volela bih da znam pravo objašnjenje toga. Onda takav čovek osuđuje mene. On se sa svojim bratom svađa, i pita se kako može da bude u dobrim odnosima sa Andrejem. Da vole Lunu i Ninu, oni bi ih stavili ispred mene, mene više mrze - nadovezala se Anabela.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još