ONA JE HEROJ: Dušica Jakovljević presrećna zbog oproravka mezimice Done (FOTO)

Voditeljka televizije "Pink" Dušica Jakovljević pre četiri dana doživela je traumu, kada je njen kućni ljubimac doživeo nezgodu.

Naime, njenog psa je velikom brzinom udario automobil, nakon čega je simpatična Dona morala na hitnu operaciju.

Domaćica emisija koje prate rijaliti šou program "Zadruga" svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno je obaveštavala o zdravstvenom stanju povređene mezimice, a večeras je imala lepe vesti.

Naime, Dona je operciju dobro podnela i već je na svojim nogama.

- I evo je ljudi moji! Hvala vam svima na podršci koju ste nam pružili, iskreno nisam znala da ćete toliko navijati za ovo moje čudo od psa... Koje je preživelo i stalo na svoje noge! Razrešili smo i situaciju sa vlasnicom automobila, odnosno članovima njene porodice, koji su nam se ljubazno javili nakon nekoliko dana, kada su u medijima prepoznali kola. Zahvaljujem se zato i kolegama koje su prenele vest i pomogle da se cela situacija razreši... Na kraju, važno je da je svako izvukao po neku pouku, strasti su se smirile, a najvažnije je da je naša Dona, kaže njen doktor, čak i bolje nego što bi trebalo u ovoj fazi oporavka! Ljubimo vas sve! - napisala je Dušica pokraj fotografija na kojima u naručju drži svog psa.

Takođe, Jakovljevićeva je objavila i video snimak Done kako lagano hoda i napisala:

- Ljudi, ona hoda! Heroj!

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još