ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 4. februara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o raznim temama.

ALO - List piše o Molitvenom doručku u Vašingtonu, pod naslovom "Dačić ostao gladan posle Obaminog doručka".

BLIC - Intervju s ministarkom pravde Srbije Snežanom Malović donosi pod naslovom "Dobijam pretnje zbog presude za ubistvo Tatona", a o gostovanju australijskog muzičara Nika Kejva na festivalu Egzit u Novom Sadu list piše u tekstu naslovljenom "Nik Kejv svira na 'Egzitu'".

VEČERNJE NOVOSTI - O poskupljenju hleba pišu pod naslovom "Raste cena hleba". O odbijanju države da izađe iz javnih preduzeća Novosti pišu pod naslovom "Vlada hoće i gubitaše!".

DANAS - "Izazvana veštačka nestašica" naslov je teksta posvećenoj nestašici šećera od početka 2011. godine, a o nedolasku ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića na sednicu Vlade list piše pod naslovom "Dinkić bojkotovao sednicu vlade".

KURIR - Tekst o tome da će Demokratska stranka formirati post-izbornu koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, list uz fotografije dvojice lidera tih stranaka Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, najavljuje pod naslovom "Detalji saveza".

POLITIKA - O krizi u Egiptu piše pod naslovom "Kairo vida rane, režim najavljuje reforme", a o dopunskom radu lekara u zdravstvenim ustanovama Politika piše: "Ombudsman protiv dopunskog rada lekara". List donosi i naslov "Dragiša Slijepčević novi predsednik Ustavnog suda Srbije".

PRES S - "Direktori NIS-a orgijali po Hrvatskoj", piše list, navodeći otkrića hrvatske policije. O optužbama zaposlenih u Državnoj agenciji za licenciranje stečajnih upravnika "Šefica zlostavljala ceo menadžment".

PRAVDA - List piše o aferi trgovine organima na Kosovu "Tači krije 20 miliona od prodaje organa". O odnosima G17 plus i Demokratske stranke, na naslovnoj strani prenete su izjave predstavnica tih stranaka Suzane Grubješić i Jelene Trivan koje kažu "DS da smeni Ilića" i "Nema sukoba sa Dinkićem".

PRIVREDNI PREGLED - O najavama ministra poljoprivrede Saše Dragina "Dragin: Uskoro 2.500 muznih grla". Najave protesta i zahteve zaposlenih u javnim službama u Srbiji ocenjuje Institut za tržišna istraživanja "IZIT: iza prosvetara duga kolona".

Pogledajte još