ANABELA ATIJAS O POMIRENJU SA NAJSTARIJOM ĆERKOM: Ne vidim sebe u Luninom životu, mislim da joj je sasvim lepo bez majke!

Anabela Atijas i Luna Đogani, iako su majka i ćerka, nisu u dobrim odnosima otkako se završila Zadruga 3, a pevačica je otkrila da i dalje ne razgovaraju.

Iako je izgledalo kao da će se ubrzo pomiriti, jer ipak se radi o mami i ćerki, do toga nije došlo ni skoro tri meseca kasnije, a Anabela je u emisiji "Premijera" progovorila o tome pred početak Zadruge 4 i otkrila da li se kaje zbog nečega.

- Ne kajem se u suštini. Nisam neko ko se kaje zbog krupnih stvari koje su promenile tok života, mislim da su to iskušenja koja smo morali da prođemo, uspeli ili ne uspeli, zavisi kako ko to gleda, iz kojeg ugla. Ja mislim da se sve loše dešava sa razlogom, da mi bog u tom momentu otvori oči - rekla je Anabela, koja se sa Lunom nije pomirila.

- Ništa se nije desilo za sada (sa Lunom). Želje i mogućnosti su različite. Nikada neću reći da ne bih želela, ali zavisi pod kojim okolnostima. Smatram da je sada ovako bolje za nas, bez straha, tenzije, osećaja griže savesti, u smisli da kad god se sretnemo pazimo šta ćemo izgovoriti. Ja iskreno ne vidim sebe u njenom životu, mislim da je njoj sasvim lepo i bez mene, tako mi bar deluje. Ako je tako, onda je ona na dobitku, nema ni za čim da žali. Ja imam. Ja žalim za mojom ćerkom, često je i oplačem, ali onom mojom ćerkom koja je nestala pre više godina - rekla je pevačica koja osim Lune ima još dve ćerke kojima je posvećena, Ninu iz braka sa Gagijem Đoganijem i Blankicu iz braka sa Andrejem Atijasom.

Blankica je od juče đak prvak, a Nina je krenula u srednju školu.

- Svaka ima svoj svet. Jedna mi priča o tinejdžerskom dobu, ova mala tek kreće da otkriva neke stvari. Jedna sa jedne, druga sa druge, ne znam sa kim pričam pre, teme su ono...ne možeš da veruješ. Ja mislim da je on u šoku još uvek, rekla sam mu jutros: "Veži se, polećemo". Nije svestan šta ga čeka. Malo dete, mala briga - ispričala je Anabela.

- Najbolja sam verzija sebe bila u svakom smislu. Mogu samo da poželim svojim ćerkama da budu upola dobre majke kao ja. To im želim od srca, ali da ne zaborave moja putovanja i odlaske na svaku tezgu, i pod teperaturom, i ženskim problemima, i trudnoćom, sa raznoraznim problemima, da ne zaborave kako se mama borila i kako je to sticala. I da pod tim uslovima budeš mama i vodiš decu u školu, vrtić, ako treba kod doktora, skidaš temperaturu, samo da to ne zaborave. Bilo je i emisija radnim danima kad sam morala da izgledam top i dodatne njihove vanškolske aktivnosti - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još