TEŠKO VREME: Za tri horoskopska znaka septembar će biti najgori mesec u godini

Za tri horoskopska znaka, septembar baš i nije najsvetliji period ove godine. Ako pripadate jednom od navedenih znakova, pripazite se!

Dok je sezona Lava bila vesela, topla i entuzijastična, sezona Devica koja je pred nama donosi nevolje određenim horoskopskim znacima.

Devica je simbol žetve, a njen element je zemlja. Zemaljska i intuitivna, ova astrološka sezona služi kao podsetnik da je jesen baš iza ugla.

Zato će mnogi znakovi osećati pojačanu nervozu, nezadovoljstvo, pesimizam, a biće podložni i destruktivnim impulsima.

Imajući ovo na umu, rešili smo da vam otkrijemo zašto će sezona Devica biti naročito teška i izazovna za Blizance, Vagu i Vodoliju, ali i kako da se zodijački znaci nose sa poteškoćama.

Blizanci

Bićete veoma bučni i skloni raspravi. S obzirom na to da Sunce u Devici blista nad vašom četvrtom kućom, porodice, stabilnosti i emotivnih iskustva, verovatno ćete se nervirati zbog svih sitinica u kući i na poslu, i učinićete sve što je u vašoj moći da ostanete organizovani.

Dobra vest je da će Merkur 5. septembra ući u vaš sestrinski znak Vage, što će vam pomoći da bolje uvidite vaše dugoročne vidike kako biste se prepustili preduzetničkim poduhvatima.

Vaga

Sunce u Devici aktiviraće vašu tajnovitu 12. kuću privatnosti, duhovnosti, bliskosti, karme i svih stvari koje se nalaze iza kulisa ove sezone, što znači da ćete verovatno biti u introspektivnom raspoloženju za to vreme. Posmatraćete svoju unutrašnjost, te će vam stalno navirati različite misli.

Ova sezona kojom vlada Merkur doneće vam priliku da napravite korak unazad i promenite percepciju mnogih stvari koje se prevashodno odnose na vaš život.

Pun mesec u mističnim Ribama uticaće na vašu šestu kuću zdravlja i dnevnih obaveza, što znači da nešto u ovom području vašeg života treba priznati ili prilagoditi. Vaša dobrobit će ove sezone biti glavni fokus, iako se na prvi pogled neće čini tako.

Vodolija

Iako je vreme da uživate u svom napornom radu i efikasnosti, energija Device će vam doneti nezadovoljstvo koje se odnosi na samokritiku i sagledavanje svakog detalja.

Sunce u Devici uzburkaće vašu erotsku osmu kuću seksa, dugova, intimnosti i transformacija ove sezone, što znači da ćete posmatrati koliko energije ulažete u vaše poslove, obaveze ali i ljubav.

Umesto da kritikujete sve što vidite i preispitujete sve što radite, ovo je prilika da postanete svesni količine energije koju dajete u odnosu na ono što ste dobili zauzvrat.

Izvor: Aura.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još