Miting čuva 10.000 policajaca i čuvara SNS-a

BEOGRAD, 4. februara 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je u petak da će o bezbednosti na mitingu opozicije u subotu 5. februara brinuti oko 10.000 policajaca i službenika obezbeđenja SNS-a.

Nikolić je na konferenciji za novinare rekao da deo policije koja će obezbeđivati skup nije u štrajku, kao i da će miting biti miran i bezbedan toliko da će svako moći da dovede svoju porodicu.

On je naveo da su pripreme za sutrašnji miting završene i da na tom skupu neće biti grupa koje bi eventualno mogle da izazovu incidente i nerede. "Ovo je miting koji traži promene", rekao je Nikolić i izrazio uverenje da će posle tog skupa doći do vanrednih parlamentarnih izbora.

Nikolić je pozvao građane da dođu na miting koji, kako je rekao, traži demokratiju, šansu, ravnopravnost i bolji život. "Ako ne bude razumevanja okupićemo se ponovo", rekao je Nikolić i dodao da će se posle tog skupa "Srbija podeliti" na dve grupe, one koji su zadovoljni i na nezadovoljne koji su prema njegovoj oceni brojniji.

Pogledajte još