Dani Kube

Dani Kube

Ako vam je dosta  hladnih dana i voleli biste da “odlepršate“ do nekih egzotičnih destinacije, restoran “Bled“ je smislio način kako da to uradite sa malo para.Do 20.februara oni će svoje goste  grejati toplom kubanskom atmosferom. Kubanska muzika uživo, kubanke hostese, kokteli, cuba libre, mojito, cigare i naravno,  tu su latino plesovi da se zagrejete: salsa, rumba, samba...

Da sve bude autentično, restoranu "Bled" su  u pomoć pritekli zaposleni u kubanskoj ambasadi , kao i  sama ambasadorka Kube u Beogradu.

A šta nam spremaju u restoranu? Kubanske specijalitete, po običaju, u tri menija, koji ovoga puta imaju jedinstvenu cenu od  1400 dinara. Imaćete priluku da probate   popularne kubanske specijalitete kao što su: “Ropa vieja” ili  “stara odeća“ na španskom,  koje sadrži seckani biftek u pikantnom paradjz sosu, jela od  kubansog crnog pasulja, pileću krem čorbu i desert kubanske banane.

Program kubanskih dana će biti upotpunjen muzičkim programom. Svakog petka od 20 časova bend Rey Beny Cuba će biti zadužen da vam kroz vrele latino ritomove prenese vreli kubanski duh.

Ako želite bar na jedno veče da osetite egzotične kubanske koktele, ritam rumbe, sambe, rum i cigarete, svratite u ovaj prestonički restoran, jer  daleko je Kuba….

 

Pogledajte još