JELENA KARLEUŠA O NOVOM ALBUMU: Pritisak fanova samo mi pravi kontraefekat, uznemirava me i odbija! (FOTO)

Jelena Karleuša je u podugačkom postu na Instagramu, objasnila da bi mnogi pevači u njenoj situaciji odavno digli ruke od novih projekata.

Podsetimo, JK je nekoliko godina bila zabranjivana u medijima, prošle godine doživela je veliku tragediju kada je izgubila majku Divnu, a zatim je došla situacija sa koronavirusom koja je na jedno vreme zaustavila rad na novim pesmama.

Ona je danas zamolila fanove da budu strpljivi jer stiže neverovatan album.

- Molim fanove da shvate, pritisak na mene zbog novog albuma samo pravi kontraefekat - uznemirava me i odbija. Rad na albumu je pri kraju, ekipa i ja vredno radimo. Znam da dugo čekate, ali imajte malo razumevanja. Ova godina je bila u znaku korone, prošle godine mi je umrla majka, pre toga sam prošla kroz strahovit medijski linč. Razumite da mi nije lako da u ovoj zemlji snimam, a stalno sam osporavana, omalovažena i zabranjena. Neko drugi bi odavno oterao sve u pi*ku materinu". Na sve to uspela sam da me prepoznaju u svetu. Šta bi bilo da sam imala podršku, a ne samo noževe u leđa?! Niko ne može da kaže da 25 godina ne pomeram granice i ne postavljam standarde u ovoj siromašnoj zemlji. Saberite se i cenite! Jedan moj autfit ima više truda i umetnosti od petparačkih pesmica koje vas trenutno zabavljaju. Razumem da ste klinci, ali niste retardi. Tako da tražim strpljenje, ja sam jaka, ali sam takođe i žena od krvi i mesa. Moja pozicija i mesto za rad nisu isti kao kod drugih umetnika koji se ne bore sa s*anjima koje ja trpim. Teško je razmišljati o pevanju u takvim trenucima, ali ipak album je tu. Strpite se još malo, jer vi znate kada ja krenem, neće ostati kamen na kamenu - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još