LAJ TAMO, PRAVI BANDICU I ČEKAJ DA TI DOĐEM: Stanija Dobrojević žestoko prozvala Kristijana Golubovića (FOTO)

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović već danima ratuju preko društvenih mreža, a njihov sukob koji traje od završetka rijaliti šou programa "Farma" naročito se pojačao pred "Zadrugu 4", u kojoj će oboje učestvovati.

Posle brojnih uvreda i pretnji koje su jedno drugom uputili prethodnih dana, čini se da će komplikovani odnos nekadašnjih prijatelja dobiti epilog tek pred kamerama u Beloj kući.

Na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram Stanija je objavila fotografiju nastalu tokom trajanja "Farme" kada je za potrebe zadatka bila mlada i Kristijanu uputila poruku.

- Kiki, srce, ajde sad u "Zadrugu" i laj tamo, smišljaj strategiju, pravi bandicu od tih majmuna i k*rvi... Dajem ti malo prednosti i fore... pa... Čekaj me da ti dođem veliki mafijašu - napisala je Dobrojevićeva u opisu slike i poslala mu poljubac.

Ćetvrta sezona rijaliti šou programa "Zadruga" počinje večeras, Golubović je već u karantinu, a zbog Stanijine poruke pretpostavlja se da će ona ući kasnije, kada se očekuje njihovo suočavanje.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još