NEĆU NIKOM DA SE IZVINJAVAM! PONELA ME ATMOSFERA: Jadranka Barjaktarović progovorila o skandaloznom nastupu u Crnoj Gori (VIDEO)

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog skandala koji je izazvala na nastupu u nedelju u Podgorici. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem je ona pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa", otpevala sa izmenjenim tekstom pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, naišao je na žestoku osudu, gde se između ostalog apeluje da se Jadranki zabrane nastupi u Srbiji. Jadranka inače već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Crna Gora, a javnosti je postala poznata kao takmičarka muzičkog takmičenja iz Srbije "Zvezde Granda".

Ovaj skandal upravo zbog svega toga je, na društvenim mrežama, poprimio još veće razmere u kojima se poručuje pevačici da seje mržnju umesto da pesmom uveseljava.

Pevačica je otkrila šta se dogodilo i zašto je otpevala te stihove.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko 1.000 patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - kaže pevačica.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: barjaktarovicjadranka_privat/Instagram

Pogledajte još