Nole i Rafa ne biju bitke van terena

Ko kaže da bitke sa teniskih terena prelaze i u privatne živote? Naš šampion Nole i moćni Rafa potvrđuju da to uopšte nije istina... Evo ih na fotki sa svojim devojkama. Double date ili...?

Osmesi na licima Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali i njihovih devojaka - Jelene Ristić i Marije Franciske Perelo, dokaz su da su ovi ljuti rivali van terena dobri prijatelji, a i da se njihove drage dame lepo slažu.

Možda će otići i na neki "double date", hm?

Inače, Nole je na Facebooku veoma aktivan i srdačan sa fanovima, što je više nego pohvalno za jednu ovako veliku sportsku zvezdu. Upravo tu je nedavno podelio sa svima i činjenicu da je vešt i u malom fudbalu...

(old_image)
A za Noleta ni Kineski zid ne prestavlja preveliku prepreku...
(old_image)
Pobednički duh se vidi čak i u osmehu, zar ne?

Inače, u online dnevniku koji vodi sam Nole, u najnovijem postu pored ostalog piše: "Boravak u Australiji je bio jako uspešan, a mečevi koje sam igrao u Melburnu (posebno poslednja tri) su bili ujedno i najbolje odigrani ikada s obzirom da je u pitanju Grand Slam! Ipak, do uspeha ne bi došlo da nismo imali ovako dobre, naporne i zabavne pripreme..."

Upravo fotografija na kojoj Nole igra mali fudbal je sa tih priprema, kao i sledeća, posle koje devojkama sigurno neće biti svejedno...

(old_image)

Velike pobede nesumnjivo tek slede...

Pogledajte još