USPEH SE MERI OSMESIMA MOJIH DEČAKA: Ana Ivanović iskreno o porodici i deci

Ana Ivanović progovorila je o porodici, deci, ali i nomadskom životu koji već godinama vodi.

Nakon tri godine u Čikagu, Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger su sa sinovima Lukom i Leonom došli u Evropu, a poslednjih meseci borave na Majorki.

- Nomadski život uđe u krv i koliko god da prija imati dom i neku svoju oazu mira, opet je prisutna želja za putovanjima. Proveli smo tri divne godine u Čikagu, deca su tamo rođena i stekli smo veliki broj prijatelja. Ali kao porodica stalno smo u pokretu. Deca se navikavaju od malih nogu na konstantne promene mesta boravka i okruženja - rekla je nekadašnja teniserka za "Story".

Ipak, Ana priznaje da joj za potpunu sreću nedostaje porodica, te da joj teško pada razdvojenost od roditelja, brata, snajke i bratanca.

- Moj rodni Beograd uvek je na mapi naših putovanja. Poslednji put smo bili tu za naš Božić ove godine i to sve četvoro. Leon je imao nepuna četiri meseca i to je za njega bio prvi dolazak, a što se Luke tiče, on je bio nekoliko puta u Beogradu i prepoznaje mnoge stvari. Nadam se da ćemo uskoro imati priliku da ponovo putujemo. Brat mi mnogo nedostaje. Svakodnevno se čujemo i to umnogome olakšava situaciju. Naravno, u kontaktu smo i s prijateljima iz Srbije i SAD. Svako na svoj način doživljava izolaciju i prilagođava se novim uslovima života u nadi da će se stvari uskoro normalizovati - iskrena je Ana.

Lepa Srpkinja ne krije koliko uživa u ulozi majke.

- Porodični život doneo mi je mnogo radosti i uživam u ulozi majke. Dimenzija uspeha sada se meri osmesima na licima dečaka i koliko ćemo uspeti kao roditelji da im omogućimo da rastu s pravim vrednostima i razviju svoj potencijal. Roditeljstvo doživljavam kao veliku sreću, ali i odgovornost - naglasila je Ana Ivanović.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.