JA PLAĆAM NEČIJU OSTRAŠĆENOST: Jadranka Barjaktarović tvrdi da jedan umetnik ne može da pokvari odnose dve zemlje

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se u centru skandala kada je na nastupu u Crnoj Gori pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Ona je danima u žiži interesovanja, a jutros se uključila u jutarnji program na televiziji Nova S, gde je progovorila o ovom događaju.

- Znate onu narodnu - ko peva zlo ne misli. To je moj odgovor na celu hajku. U mom nastupu nije bilo nikakve namere da ikoga uvredim. Ta emocija moja te večeri je bila isključivo pozitivna. Imala sam zakazan nastup, radila sam svoj posao. Nije prvi put da zabavljač izmeni tekst za zabavi publiku. Ja sam poznata kao dobar zabavljač. To je sve. Jedan umetnik ne može da pokvari odnose dve zemlje. Sve je ovo zlonamerno ispolitizovano, ja plaćam nečiju ostrašćenost. Kao što glumac ima tekst, tako i zabavljač odgovara željama publike - rekla je pevačica i dodala:

- Nikad nisam gradila karijeru na skandalima. Sve sam to emotivno doživela. Videćemo da li ću se vratiti u Srbiju i nastaviti karijeru. Ali mislim da mogu, narod razume naš zabavljački posao. Mi nismo ničiji, niko nas nije napravio, nama je bog dao glas. Nisam ja prva bacila kamen. Mnoge kolege iz Srbije u Crnoj Gori pevaju crnogorske pesme. To ne znači da ne vole Srbiju nego udovoljavaju publici. To svi radimo.

Izvor: Blic.rs
Foto: barjaktarovicjadranka_privat/Instagram

Pogledajte još