ZABORAVIO JE NA DETE, OD NJENE DESETE GODINE NISU IMALI KONTAKT: Nadica Zeljković otkrila potresne detalje o detinjstvu svoje ćerke Kije Kockar (VIDEO)

Nadica Zeljković, majke Kije Kockar jutros je uz prvu jutarnju kafu zadrugarima pričala o teškom odrastanju ćerke bez kontakta sa pokojnim ocem.

- On je imao ženu, sedam godina je živeo u Nemačkoj, pa je bio deportovan. On je bio loš otac, zaboravi na dete. Deset godina je ona imala kada je prekinuo te odnose. Kad je bilo to 20 godina od braka, ja se zaljubim u njega, da vam ne pričam sve, nebitno, sve se to tako izdešavalo do njene desete godine. Meni je to odgovaralo, da ti kažem, imala sam slobodu, ja njega zaboravim posle tri dana. Posao, haos. Ma videćete... Moj kum je držao lokal, tako da je on prestao, posle smo se mi viđali, ali Kija od tada ima fotografiju. Dan za danom, godina za godinom, njena matura, on ne dođe, uvredi se. Ali ipak je on njen otac, dok smo mi njega razumeli, on je umro - pričala je Nadica kroz smeh i nastavila:

- Biće ona posle na mene. I ta njegova Kata, dođe rat, ne dolazi žena, to ti je haos. Ona je isto radila kao konobarica u jednom hotelu - dodala je Kijina majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još