ZAJEDNO DO VRHUNCA: Pet najboljih seks poza za postizanje istovremenog orgazma

Varijacija je začin života! Isprobajte sve ove poze u kojima ćete partner i vi istovremeno doći do vrhunca!

Za mnoge žene postizanje orgazma i nije baš svakodnevna stvar. Kako je mnogima od njih potrebna stimulacija klitorisa, odabir prave poze može da ima veliki uticaj na to da li će doživeti veliki "O".

Neke poze ženama mogu da pomognu da orgazam dosegnu u istom trenutku kada i partner. Ovo su te poze:

1. CAT poza

Poza CAT (coital alignment technique - tehnika koitalnog usklađivanja ) je varijacija misionarske poze u kojoj žene lakše doživljavaju orgazme.

Dok je muškarac na vama u misionarskoj pozi - neka se pomakne prema gore nekoliko centimetara (oko 5 cm) tako da baza njegovog penisa bude direktno usklađena s vašim klitorisom. Zatim, s nogama obmotanim oko njegovih bedara, priljubite genitalije i tako stvorite pritisak i protivpritisak, zajedno se lagano ljuljajući (za razliku od unutra i van). Verujte, neće dugo proći dok vas klitoris ne "obavesti" kako je to što radite – pun pogodak!

Još jedna opcija je da ispod zadnjice stavite jastuk - i to će ubrzati postizanje orgazma.

2. Klasična kaubojka

Kada ste gore na njemu, vi ste ta koja ima svu kontrolu u svojim rukama - a to znači da je verovatnije da ćete sebi moći sve da prilagodite kako biste postigli orgazam.

Vrste pokreta su različite – ljuljanje, trljanje, skakanje – sve to će doprineti različitosti. Ova poza vam omogućava kontrolu ritma, intenziteta i dubine penetracije. Za mnoge žene ona omogućava direktnu klitoralnu stimulaciju (najviše zbog trljanja klitorisa) – što dovodi do lakšeg orgazma.

Postoji razlog zašto je ovo isprobana i mnogim ženama najdraža poza.

3. Otpozadi

"Doggy" poza, još je jedna mnogima omiljena poza i odlična je za postizanje intenzivnih orgazama bilo stimulacijom klitorisa ili stimulisanjem vaše G tačke.

Sve žene imaju G-tačku i sposobne su za orgazam G-tačke, a upravo ova poza omogućava direktnu stimulaciju G-tačke. Postoji nekoliko stvari koje mogu da vam pomognu da veoma brzo postignete orgazam u ovoj pozi - istovremeno stimulišite klitoris vibratorom - ili se pak iz klasične doggy poze malo spustite, tačnije potrbuške lezite na čvršći jastuk koji je smešten ispod vaše karlice. On neka lagano legne na vas – ovo će produbiti ugao penetracije i jače stimulisati G-tačku i klitoris – istovremeno!

4. Na stolici

I u ovoj pozi žena ima većinu kontrole u svojim "rukama". Partner sedne na stolicu, a partnerka na njega i ona kontroliše intenzitet i brzinu pokreta. Spustite stopala na tlo i uhvatite se za naslon stolice za veću potporu (i ujedno da vam bude manje naporno za mišiće nogu). I u ovoj pozi orgazam se postiže trljanjem klitorisa o karlicu partnera.

Još jedna dobra ideja je da on stavi malo lubrikanta na dlan i stavi dlan upravo tamo gde se vi trljate o njega klitorisom (slobodno mu vi namestite ruku) - osećaj će biti neverovatan! Ovo je jedna od kreativnijih poza koja će oboma biti veoma zanimljiva jednom kad uhvatite zajednički ritam.

5. On na kolenima

Dok ležite na leđima, on neka klekne i tako uđe u vas. Ne samo da ćete iskusiti duboku penetraciju, već ćete lako vi ili on stimulisati klitoris prstima ili vibratorom dok podižete bokove prema njemu. Ova poza takođe pruža mogućnost za igranje s dojkama.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.