SESTRIN ĐAK PRVAK: Luna Đogani povela Blankicu u školu (VIDEO)

Tokom treće sezone rijaliti šou programa "Zadruga" Luna Đogani često se sukobljavala sa majkom Anabelom Atijas. Njihove svađe bile su burne, te majka i ćerka nakon završetka rijalitija nisu ostale u dobrim odnosima.

Lunu je nedavno verio dečko Marko Miljković, a glamuroznoj proslavi Anabela nije prisustvovala. Međutim, čini se da su majka i ćerka odlučile da jedna drugoj daju šansu.

Naime, Anabela sa bivšim suprugom Andrejem Atijasem odmara u Hrvatskoj, a Luna je preuzela sve obaveze oko njihove ćerke Blankice.

Pobednica "Zadruge 2" na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je više fotografija i video snimaka kako devojčica uživa u pažnji svojih starijih sestara. Blankica je zajedno sa Lunom i Ninom Đogani posetila jedan beogradski tržni centar gde su se provodile u dečijoj igraonici, a zatim su otišle u bioskop.

Đoganijeva je jutros svoju mlađu sestru odvezla u školu, te nema sumnje da su se porodični odnosi popravili i da je Luna ispunila svoje obećanje da će više vremena provoditi sa sestrama.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još