TRI UNIVERZALNA PRAVILA: Kako osvojiti muškarca?

Pokazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatite ženske članove njegove porodice, kao i prijateljice i koleginice, dobar je prvi korak. Super trendi komadi odeće koje nosite da biste zadivili prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim.

Nikada ne kritikujte druge žene

U društvu muškaraca nikada ne napadajte druge žene, to vas nikuda neće odvesti. Muškarcima je potrebno da se uvere da ste sigurni u sebe, a ne da nekome zavidite ili čak da ga mrzite. Razmišljajte ovako, ako vas dvoje započnete vezu, onda ćete se susresti s njegovom majkom, sestrom, prijateljicom s kojom on želi da provodi vreme.

Pokazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatite ženske članove njegove porodice, kao i prijateljice i koleginice, dobar je prvi korak. Ili, razmišljajte o tome na ovaj način, nečije vrline i dobre strane neće umanjiti vašu vrednost. No, ljubomora i zavist to svakako čine.

Zavedite ga univerzalnom seksi odećom

Super trendi komadi garderobe koje nosite da biste zadivili prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim. Doduše, muškarci ne vole ni maksi-haljine ni haljina-pantalone, ni kombinezone, kao ni dimije. S druge strane, ne morate da nosite ni ultra seksi haljine da biste privukli njegovu pažnju. Dobro, šta je onda, prema muškom mišljenju, univerzalno seksi? Žena u beloj bluzi/majici, uskim pantalonama i cipelama s visokom potpeticom.

Nemojte "ići u lov"

To je elementarno pravilo privlačnosti. Izlazite da biste se zabavili, a ne da biste upoznale budućeg supruga. Devojke se uglavnom fokusiraju na pronalaženje gospodina Pravog, a zapravo bi trebalo da se prepuste zabavi i uživanju u malim stvarima – dobroj muzici, društvu i piću. Često nisu ni svesne da muškarci zapravo to osete i doživljavaju kao pritisak.

S druge strane, ne postoji ništa privlačnije od žene koja ostavlja utisak da je zadovoljna sobom i onim što se oko nje događa. Zato, naručite piće i uživajte. To je, zapravo, najbolji mamac za muškarce.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još