PRODALA ZEMLJU DA PLATI ADVOKATE: Tanja Savić ne odustaje od borbe za decu

Pevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi posle pola godine videla sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost pre pola godine.

Pevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, pa je pevačici porodica priskočila u pomoć. Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji!

- Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove - govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

Podsećanja radi, Dušan Jovančević je poslednje nedelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja. On je iskoristio vanredno stanje zbog korone i ukrcao decu na let. Pored dece, Jovančević je odneo i blizu 50.000 evra u kešu, koje je Tanja skupljala za stan.

Izvor: Republika.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.