SEKS BEZ LJUBAVI JE BESMISLEN: Ana Nikolić progovorila o emotivnom životu

Pop zvezda Ana Nikolić kaže da je za nju seks bez ljubavi besmislen! Iako u svojoj novoj pesmi poručuje da ne želi uvek da vodi ljubav, za Informer otkriva da to nije tako kada istinski voli.

- Kod mene su seks i ljubav uslovno povezani. Može pored mene u krevetu da leži i Bred Pit, džaba mu ako ja volim nekog tamo prosečnog momka... To sam ja... Verujte mi, plakala sam dečku koji izgledao kao Bred zbog nekog recepcionera. Ljubav nema preduslove. Nisu mi bitni fizički izgled, društveni status, moć... Sve je nebitno kada su prave emocije u pitanju. Ja zauvek verujem u ljubav - kaže Ana.

Stih pevačicine nove numere glasi: "Nije mi do seksa kad na tebe pomislim", a Nikolićeva priznaje da je inspirisan njenim privatnim životom.

- Pesma jeste autobiografska, kao i moj ceo album "Klinika". Učestvovala sam u stvaranju ovog teksta i unela sam u njega svoju najiskreniju emociju - priznaje "devojka od čokolade" i otkriva kako je nastao budući hit provokativnog naziva:

- Marina Tucaković je napisala strofe, dok smo njen sin Milan Radulović Laća i ja izmenili skoro ceo refren. Bila sam kod njega u studiju u Makedoniji i čitavog dana smo pokušavali da je snimimo. Nije nam išlo. Otišla sam tužna u hotel, ali mi je on u toku noći poslao poruku: "Nije mi do seksa." Vrisnula sam, skočivši iz kreveta, i rekla sam mu odmah da je to to.

Kaže da ju je cele te noći mučilo kako da nastave stih i kako da odgovore na pitanje "zašto joj nije do seksa":

- Znala sam da svojoj publici želim da dam iskren odgovor na to pitanje. Sledećeg dana sam otišla na trening, pa na masažu. Kada sam se opustila, setila sam se jedne svoje životne situacije u kojoj zaista nisam želela da vodim ljubav sa svojim partnerom. I to je bio okidač da se refren bukvalno napiše sam. Kroz ovu pesmu sam htela da poručim da ljubav od nas može da napravi slabiće, ali i heroje. Naziv je provokativan, ali to je jedna jako emotivna numera.

Izvor: Informer.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još