MORA DA VRATI DUGOVE: Darko Lazić ulazi u "Zadrugu 4"?!

Prema pisanju pojedinih medija Darko Lazić bi uskoro trebalo da uđe u "Zadrugu 4". Navodno, čelnici televizije Pink već neko vreme prave dogovor sa njim o tome pod kojim uslovima bi trebalo da se pojavi u rijalitiju.

Pitanje je da li će Darko ući kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu i biti tamo do jula, ili kao gost na samo nekoliko meseci.

- Darko, baš kao dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda se lagano živelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane - ispričao je Darkov poznanik za list "Svet", a prenosi "Blic".

- I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Mislim da će baš ta muka da ga natera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gde će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu ishrane, da li će imati kontakt sa porodicom... Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju deo honorara unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući za mesec dana - ispričao je izvor za "Svet".

Izvor: Svet.rs/Mondo
Foto: never.giveup1310/Instagram

Pogledajte još