Teves: Niko ne voli Sitijev dres kao ja

BEOGRAD, 7. februara 2011. (Beta) - Fudbaler Mančester sitija Karlos Teves rekao je da će ostati u tom klubu i da "nijedan fudbaler ne voli plavi Sitijev dres više od njega".

Teves je ove sezone postigao 20 golova i jedan je od najboljih igrača Sitija. On je na početku sezone tražio od kluba da ga stavi na transfer listu, ali je posle razgovora sa upravom povukao zahtev.

"Nikada nisam napustio klub i nikada nisam želeo da mu nanesem štetu. Mislim da nijedan igrač ne voli plavi Sitijev dres kao ja. To pokazujem na svakoj utakmici, dajem sve od sebe", rekao je Teves za klupsku televiziju.

"Ne pričam često sa medijima. Sve zadržavam za sebe, jer najbolje pričam na terenu, što je najvažnija stvar. Dobro se osećam u Sitiju i želim da dam sve od sebe za taj dres", dodao je argentinski reprezentativac.

Teves je rekao da je zadovoljan formom i da želi da se sa Sitijem sledeće sezone plasira u Ligu šampiona.

"Sada sm počeo više da uživam. Srećan sam i opušten i odmah se vide rezultati na terenu. Borimo se za mesto koje vodi u Ligu šampiona, to nam je cilj i Siti bi tamo trebalo da bude", rekao je Teves.

Pogledajte još