OVO ŠTO POKUŠAVATE JE ODVRATNO: Mina Vrbaški oglasila se povodom raskida sa Mensurom Ajdarpašićem (FOTO)

Mina Vrbaški nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa crnom pozadinom i belom tačkom, koju je nedugo potom obrisala sa svog naloga, a koju su svi koji je prate na pomenutoj platformi počeli da komentarišu.

Iako tada nije potvrdila raskid sa Mensurom Ajdarpašićem, pratioci bivše zadrugarke bili su ubeđeni da je nekadašnja rijaliti učesnica stavila tačku na vezu sa crnogorskim modelom i kik-bokserom.

Međutim, Vrbaški je osetila potrebu da se obrati svima koji joj šalju uvrede i pretnje, te je poručila da ona i Mensur imaju neke probleme koje pokušavaju da reše i zamolila za malo razumevanja.

Mina je napisala:

- Prvi put da se odazovem na sve uvrede, pretnje i nameštene prepiske. Ovo što pokušavate je odvratno! Ja sam samo zamolila ljude da nas malo puste, trenutno nismo zajedno jer mi imamo neke naše probleme koje pokušavamo da rešimo! Što se Mensura tiče, ne želim da ga vređam niti spominjem u lošem kontekstu! On je neko koga volim i voleću ga, svidelo se to vama ili ne! Neke stvari ćemo da ostavimo za nas i da rešavamo to sami! Samo malo razumevanja! Hvala.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.