JA SAM VIP, NE MOGU DA SPAVAM SA OSTALIMA: Oglasio se Filip Mijatov, odbija da plati kaznu u iznosu od 100 hiljada evra! (VIDEO)

Filip Mijatov sinoć je diskvalifikovan iz "Zadruge", a nakon što je stigao u svoj dom, on se oglasio očigledno nezadovoljan odlukom Velikog šefa da mora da plati kaznu od 100 hiljada evra jer je svojevoljno napustio Belu kuću.

- Vratio bih se. Da me ispoštuju, vratio bih se. Oduzimanje slobode ne može ni po jednom zakonu. Zakonski ne može! Kakvih 100.000 evra. Nema osnova, kakvih 100.000 evra, sutra idem kod lekara! Sutra idem na bolovanje. Molio sam da me puste. Mogao sam da izdržim, nije fer, neko tako da me cima, nije fer, ali izdržao bih ja. Produkcija me stavila u isti koš sa njima. Trebao sam da budem tretiran kao VIP. Nije fer. Psihički sam jako zdrav, nisam se lečio nikada kao što pričaju, ali tamo se ne može spavati, pokušao sam, ali ne može. Baš me briga za honorare. Nisam bio ispoštovan. Muka mi je bilo od nameštenih svađa, jedva sam čekao da to sve prođe. Kažu, pobegao... pa nisam pobegao jednostavno su me pustili, nemoguće je pobeći odatle, imaš najmanje šest ljudi iz obezbeđenja pored kojih moraš da prođeš. - rekao je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Mijatov (@filip_mijatov) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: filip_mijatov/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.