Dizajneri za Kraljevo

Zamislite da na sebi imate, ili da nekom poklanjate, haljinu od papira. Od novinskog papira mogu se napraviti ruže, karneri, kratka ili duga suknja, i može stajati – savršeno!

Na ovoj ideji zasnovan je humanitarni događaj „Dizajneri za Kraljevo“, u Hotelu Nevski. Mladi kreatori, kao i već afirmisani dizajneri predstavili su na modnoj reviji haljine od novinskog papira. Haljine su po završetku modne revije ponuđene na aukciji, a sva prikupljena sredstva biće namenjena obnovi grada Kraljeva, koji je ozbiljno oštećen zemljotresom.

Neke od modela izradli su: Saša Vidić, Danka Karović, Suzana Perić, Marina Milovanović, Srđan Vekić, Ksenija Marković, Milica Martić, Marijana Mateus, Milena Radović, Iva Stefanović i Vladimir Stojanović.

A modele su ponosno nosili: Eva Ras, Maja Nikolić Japundza, Vladimir Stanojević, Anabela Bukva, Katarina Ostojić Kaja, Marina Kotevski, Ana Stanić, Aleksandra Perović, Ena Popov, Katarina Živković, Milica Majstorović...

Velika podrška, koju je dobila kompanija Supplemet kao organizator ove humanitarne manifestacije, samo je potvrda da u našoj zemlji postoje mnoge ugledne kompanije i istaknute javne ličnosti, koje su spremne da pokažu solidarnost sa onima kojima je pomoć neophodna.

Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još