Rad pobedio Tobol, Inđija izgubila

BEOGRAD, 7. februara 2011. (Beta) - Fudbaleri Rada odigrali su nerešeno sa kazahstanskim šampionom Tobolom 1:1, u pripremnoj utakmici u Aja Napi.

Rad je poveo u 50. minutu golom Lazara Ćirkovića, posle kornera koji je izveo Milan Pršo, a izjednačio je Štepan Kučera u 64. minutu.

Trener Rada Marko Nikolić je u utakmici sa Tobolom pružio priliku igračima koji nisu igrali protiv slovačkog Tatrana, u subotu, kada su "građevinari" pobedili sa 2:0.

Rad je počeo utakmicu u sastavu Filipović, Pantić, Kosorić, Ranđelović, Ćirković, Raspopović, Delić, Obradović, Pršo, Mrkela i Jovančić. Igrali su još Alison, Suares, Malbašić, Stojiljković i Stepandić.

Fudbaleri Inđije izgubili su od mađarskog Videotona sa 1:2, u pripremnoj utakmici u španskoj Čiklana de la Fronteri.

Golove za Videoton postigli su Nemanja Nikolić u šestom i Brazilac Andre u 29. minutu, a jedini strelac u ekipi Inđije bio je Nenad Živanović u 76. minutu.

To je bila treća pripremna utakmica Inđije u Španiji. U prvom meču izabranici Zorana Jankovića pobedili su španskog trećeligaša San Fernando sa 2:0, ali i izgubili od moskovske Lokomotive sa 0:3.

Za Inđiju su igrali Poleksić, Novaković, Tanasijević, Živanović, Joksimović, Dimitrov, Vukobratović, Slović, Davidov, Bubalo i Mladenović. Nastupili su još Vučetić, Dubajić, Kostić, Misini.

Pogledajte još