BACAO NAMIRNICE, RAZBIJAO SVE PRED SOBOM: Kristijan Golubović napravio haos u prodavnici (VIDEO)

Večeras je Veliki šef osmislio da 15 zadrugara koji imaju najviše kilograma posete prodavnicu i kupe namirnice za sve ukućane, a među njima našao se i Kristijan Golubović.

Haos je nastao kada je Kristijan opomenut da ima samo 10 minuta za kupovinu i da ne može da kupuje namirnice nakon isteka tog termina.

Kristijan je pobacao namirnice po velelepnom imanju i tom prilikom polupao deo onoga što je kupio u prodavnici. Zadrugari su pokušali da ga smire, ali im nije pošlo za rukom već je on nastavljao da urla po imanju i da baca stvari iz prodavnice.

- Hoćeš da ti pokažem ja na Zvezdari kako se ophodi kad si bezobrazan. Kaže: "Obrati se obezbeđenju", ma nabijem na k*rac i tebe i obezbeđenje! - besneo je Kristijan.

- Nije rešenje ni da se baca - odgovorila mu je zadrugarka.

- Kupujem hemiju za sve. Čekaj ovo, čekaj ono. Pušiš mi k*rac ti. Batina je iz raja izašla. Sve fin sa njima, oni te j*bu u usta. Još me pravi budalom. Kaže mi: "Vidi sa obezbeđenjem", a ja se kao bojim obezbeđenja. Pesnicama u glavu, nabijem ih u frižider za tri sekunde - besneo je Kristijan.

Društvnim mrežama su krenuli da se nižu komentari da bi zbog ovakog ophođenja prema obezbeđenju i namirnicama koje je pribavio Veliki šef, trebalo da usledi dikvalifikacija, a kakva ga kazna zbog ovakvog ponašanja očekuje, ostaje da saznamo.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još