Milovanović udaljen sa priprema Zvezde!

Antalija – Na vanrednoj konferenciji za novinare u hotelu „Kalista”, gde je smeštena ekipa Crvene zvezde, predsednik našeg najtrofejnijeg kluba Vladan Lukić je sinoć saopštio da će Dejan Milovanović zbog nezalaganja na pripremama biti vraćen za Beograd.

Prethodno je Lukić razgovarao s Milovanovićem i kako saznajemo, bivši kapiten „crveno–belih” je praktično već otpisan u Zvezdi, u koju se vratio letos kao pozajmljeni igrač francuskog Lansa.

– Odlučili smo da Milovanovića vratimo kući zbog nezalaganja i nepoštovanja klupske discipline. Dalje poteze povodom ovog slučaja preduzećemo tek kada se ekipa vrati u Beograd 15. februara. Nijedan pojedinac nikada neće biti iznad kluba i to treba da bude svima jasno u Crvenoj zvezdi – naglasio je Lukić. – Takođe, želimo da naš novi trener Robert Prosinečki radi sa zadovoljnim igračima, onima kojima je interes Zvezde na prvom mestu. U Milovanovićevom slučaju došlo je do nepremostivog jaza na relaciji igrač – klub.

O odstranjivanju iskusnog veznog igrača Dejana Mialovanovića iz ekipe, govorio je i Robert Prosinečki:

– Ovaj problem postoji već duže vreme, jer se igrač nije na adekvatan način ponašao prema klubu, koji je iznad svih nas. Milovanović će od danas biti u Beogradu, a videćemo šta će dalje biti. Ko zna, možda će posle svega njegov odnos biti sasvim drukčiji i ako tako bude ponovo bi računali na njega.

Dejan Milovanović će se danas, s klupskim menadžerom za bezbednost Ivanom Petrićem, vratiti u Beograd i neslavno završiti pripreme u Turskoj. S Lukićem i Prosinečkim, pred novinarima su bili i sportski direktor Zvezde Ivan Adžić, njegov zamenik Goran Vasilijević i Lukićev savetnik Miodrag Antonijević.


(old_image)

Đorđević u Dinamu iz Bukurešta

Kapiten Crvene zvezde u jesenjem delu sezone Slavoljub Đorđević, nastaviće karijeru u rumunskom prvoligašu Dinamu iz Bukurešta. To je epilog sinoćneg sastanka u Antaliji, na kome su pored britkog štopera i predstavnika Dinama bili i Zvezdin sportski direktor Ivan Adžić i poslovni Đorđe Stefanović.

– Sve je dogovoreno, preostale su samo još neke formalnosti – rekao je Adžić.

Zvezdina želja Todorovski

Poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji, šefovi Zvezdinog tzv. sportskog sektora, direktor Ivan Adžić i njegov zamenik Goran Vasilijević, vodili su intenzivne pregovore oko angažovanja desnog beka Rada Aleksandra Todorovskog. „Šanse da dobijemo još jedno pojačanje su 50:50”, rekao je Vasilijević.

Izvor: www.politika.rs

Pogledajte još