ALEKSANDAR JE MOJE OBEZBEĐENJE: Stanija Dobrojević demantovala da je u vezi sa Krsmanovićem

Kristijan Golubović pre nekoliko dana u "Zadruzi 4" izneo je detalje o navodnom novom momku Stanije Dobrojević, te su se svi zadrugari složili da se radi o Aleksandru Krsmanoviću, koji radi kao telohranitelj. Aleksandar je te navode demantovao i tom prilikom otkrio da je sa Stanijom u prijateljskim odnosima, a inače radi i kao njeno obezbeđenje, te je sa njom bio i tokom emisije "Amidži šou", kada ih je Kristijan, koji je takođe bio gost, i video zajedno.

Sada se oglasila Stanija i otkrila sve o odnosu sa Krsmanovićem, a priznala je i da li u "Zadrugu" ulazi kao solo devojka.

- Aleksandar Krsmanović je moje obezbeđenje godinama. Imamo super drugarski odnos, kvalitetan dečko. Nije mi prijalo ono što je Kristijan rekao i drago mi je da se on oglasio i to demantovao. Što se mog ljubavnog statusa tiče, slobodna sam devojka i u "Zadrugu" ulazim kao singl - poručila je Dobrojevićeva.

Inače, Aleksandar je najbolji prijatelj, a i obezbeđenje takođe bivšeg zadrugara i popularnog pevača, Slobe Radanovića, pa ga prati na svim nastupima i često se fotografišu zajedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.