JA SAM SA OVOM KILAŽOM UŠLA U RIJALITI ZBOG NJEGA: Miljana Kulić otkrila da ima novu simpatiju i pocrvenela kao bulka! (VIDEO)

Zadrugari su juče igrali zanimljivu igru, na njima je da opišu jednu osobu, a na ostalima je da pogode o kome se radi.

- Ova osoba ima veliko samopouzdanje, voli sebe, proradi tek negde pred zoru, od te osobe problemi često ih komentarišem da ja preuzmem te probleme, da bi se odmorila, a u suštini preti nam svima i informacijama o svima nama, tako da smo naj*bali svi! I volela bi da u tim godinama izgledam tako - ispričala je Ivana, a zadrugari su pogodili da je u pitanju Ljiljana Stevanović Lili.

- Meni je žao što se ranije nismo sreli, toliko je ta osoba inteligentna i kulturna, ja bih volela tu osobu možda, sada, kako da vam objasnim... Ja tu osobu znam nekih 3, 4 godine, dosta vremena smo proveli zajedno, proveli smo po 24 sata zajedno. Ta osoba je jako visprena. Jako je kulturna i elokventna, oduševila me je ta osoba večeras. Ta osoba je da je poželiš jednostavno, ima jako lep osmeh, ta osoba je bila u dugoj vezi, meni je žao što sam ja ušla sa ovom kilažom u rijaliti zbog te osobe, ta osoba jako počinje da me intrigira. Ja bih se sa tom osobom... Nemojte da me zasmejavate... - rekla je Miljana, a na kraju se ispostavilo da je u pitanju Anđelo Ranković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još