ONA JE LICEMER I FOLIRANT, POSTALA MI JE ODVRATNA: Marija Kulić žestoko izvređala Nadicu Zeljković, spomenula i Kiju! (VIDEO)

Marija Kulić posvađala se sa Nadicom Zeljković, majkom Kije Kockar, zbog toga što Nadica nije dala nijedan poen njenoj ćerki Miljani na izboru za mis "Zadruge 4".

- Ja zaista volim konstruktivnu raspravu, to nekada preraste u svađu, ali sa ovom ženom ne mogu da vodim ni raspravu, ni za konstruktivnu raspravu, sa njom nemam o čemu da pričam, da se zatupljujem i zagljupljujem, ako je jasno gledaocima, dobro. Ne želim ni da je komentarišem, jer imam poštovanja prema njenim godinama, ne želim da se raspravljam sa njom - rekla je prvo Miljana Kulić.

- Ja ne znam šta treba da kažem, jesam ja nju povredila na neki način. Ja nemam nameru javno da podržavam nju, nisam podržavala ni svoje dete, sada mi se vraćaju sećanja, ne mogu da kontrolišem svoja osećanja, imam oscilacije, nekad sam srećna, nekad nisam. Ušla sam ovde sa pola mozga, pola sam ostavila na odmoru, treba i ovaj drugi deo da uključim. Nemam taktiku, kada je bila prva Zadruga, sad ću vam reći šta smo pričale na krevetu. Ja sam pričala njoj istoriju mog života, kada sam gledala nju i moju ćerku, ja sam je gledala, razdirala su me osećanja, ali sam onda rekla da ima 29 godina, a Miljanu sam gledala kao mene, mi imamo sličnu sudbinu, samohrane smo majke. Pričale smo šta je Kristina preživljavala, onda sam ja njoj rekla da je tek na pola života, da će tek dočekati njegov 18. rođendan. Mene je isto pogodilo, to što je nju pogodilo, jer sat vremena pre toga smo ležale u krevetu i pričale smo kako se Kija osećala, za neke stvari koje niko ni ne zna - objasnila je potom Nadica.

Zatim se ubacila Marija Kulić i napala Nadicu.

- Ja sam joj zamerila ono što je pričala o životu, s obzirom na to kakav je život imala, nije imala pravo da komentariše Lunu i Slobu, jer se zaljubila u čoveka kao što je Sloba, uradila je isto što i Luna i to nikada ne mogu da podržim. Ali ona meni kaže da je plakala, kada je moje dete bilo u pitanju, meni je krivo, jer sam i ja majka i hvala Bogu što je tako, opet je ovo stručni žiri, jer treba da se ocenjuje izgled, lepota… - rekla je Marija.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.