BIĆEŠ RECIKLIRAN: Filip Car obrušio se na Paulu Hublin i Frana Pujasa, pale teške uvrede i pretnje (VIDEO)

Filip Car imao je primedbu na Frana Pujasa i Paulu Hublin, po pitanju kreveta, koji je još od useljenja njihov. Naime, njihov krevet je po njemu prevelik za njih dvoje, dok se Pop i Elena muče u manjem krevetu pored njih dvoje.

- Možeš kako hoćes, ali ne i dokle hoćeš. Zamafijao si previše. Ti i Paula dolazite iz istog mesta kao i ja, trudio sam se da vam olakšam boravak ovde, dao sam vam bračni krevet, stavio vaše slike iznad kreveta. Upoznali smo se ranije. Podržao sam vas, a ti ovako! - rekao je Car.

- Toliko mozga nemaš, da Pop i Elena spavaju u malom krevetu, a ti sa 16 kila, i tolikim krevetom, ne vidiš suseda pored sebe, i nemaš mozga da kažeš da se zamenite sa mestima - dodao je Car.

- Paula bez mozga kaže: "Aleksandra može da legne pored Frana". Nije mi jasno, šta to znači? Tebi Frane to treba da bude uvreda! Tebi devojka namešta drugu devojku. Nemoj biti žena. Ideš na reciklažu za nedelju dana. Uvalili su ti dve b*lje, treća ti se sprema! - dodao je.

Fran je ćutao, ali je zato Paula odmah skočila u njegovu odbranu.

- Dečko ti si običan k*rac, šta se tebe tiče moj krevet, ko si ti da me pitaš za to? - upitala je Paula.

- Od danas više nemate krevet, ja ću vam ga oduzeti. Zamolio sam ljude da vam ustupe krevet. Ja sebi vređam inteligenciju zbog vas! - dodao je Filip.

Car je izjavio da će se kad tad sa njima pomiriti, i da je čovek koji prašta, ali da neće zaboraviti ovo što su mu priredili. Iako je pokušao da smiri strasti, svađa se ipak nastavila, a Fran je izleteo iz Bele kuće.

Obezbeđenje je dotrčalo za svaki slučaj, kako ne bi došlo do većeg okršaja.

- Diši Filipe, iskuliraj se zbog nas, ne možeš to da radiš! Ko su oni, jesi li ti lud? - govorila je Aleksandra.

- Oni ne znaju šta sam prošao u životu - dodao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još