Nole na teniskom tronu?

Prvi ženski teniski reket sveta, skupi automobili, osmesi pobednika... Da li ova Noletova fotka sa Karolinom Voznjacki, koja je na prvom mestu WTA liste, predviđa da ove godine i njega čeka tron? Verujemo da je to i te kako moguće...

Kao prava moderna zvezda koja zna da je dobar deo slave sada online, Novak Đoković je opet odlučio da podeli nekoliko fotografija iz privatnog albuma sa svojim prijateljima na Facebooku.

Tu su fotke sa Jankom Tipsarevićem, Anom Ivanović, ali i jedna za koju želimo da verujemo da je vizionarska, te ćemo je nazvati "Prvi reketi sveta".

Kao što možete da vidite gore, Nole se ispred skupocenih automobila slikao sa prvom teniserkom sveta Karolinom Voznjacki. Da li možda ova fotografija predviđa da će se konačno desiti to što Nole i zaslužuje - da i on, kao Karolina, bude prvi na svetu?

Ove godine je to i te kako moguće, jer se Nole (7.880) poenima opasno približio drugoplasiranom Federeru (7.965), mada su obojica i dalje daleko ispod Rafaela Nadala koji trenutno ima 12.390 poena.

A evo Noleta i sa svojom "amajlijom" Anom Ivanović...

(old_image)
Tu je i Noletov prijatelj Janko Tipsarević... Takođe u albumu "Novakovi drugari".

(old_image)

Pogledajte još